Dit staat er vannacht op het olympisch programma

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Op dag vijf van de Olympische Winterspelen gaan de Nederlandse ogen vooral weer naar de Gangneung Oval, waar Nederland de tot nu toe succesrijke eerste schaatsdagen een vervolg kan geven op de 1.000 meter voor vrouwen.

Ireen Wüst, al goud op de 1.500 meter en zilver op de 3.000 meter, verschijnt aan de start en ook Marrit Leenstra, al brons op de 1.500 meter, komt in actie. Als derde Nederlandse maakt Jorien ter Mors voor het eerst haar opwachting op deze Spelen.

De 1.000 meter begint om 11.00 uur en vanaf 10.30 uur zijn we live met de voorbeschouwing op NPO 1 en NOS.nl. Ook zijn we vanaf 11.00 uur natuurlijk bij de medailleceremonie op Medal Plaza, met de huldiging van Kjeld Nuis, Patrick Roest en Yara van Kerkhof.

Maar eerst de olympische nacht van de NOS en die begint om 2.00 uur met Pyeongchang Live op NPO 1 en NOS.nl. Daarin is onder meer de eerste run van de slalom voor mannen te zien, gevolgd door een samenvatting van de eerste run van de halfpipefinale voor de snowboardende mannen.

Daarna wordt het live genieten van de korte kür bij kunstrijden voor paren, met mogelijk een hoofdrol voor een Noord-Koreaans paar, de tweede run van de slalom en de tweede en derde run van de halfpipefinale. Neemt snowboardlegende Shaun White revanche voor zijn mislukte Spelen van Sotsji?

Ook begint woensdagnacht het ijshockeytoernooi voor mannen, met in groep B de Russische ploeg tegen Slowakije en de Verenigde Staten tegen Slovenië. Op woensdag laten we om 15.30 uur samenvattingen zien van deze wedstrijden.

Vanaf 7.00 uur begint de ochtendprogrammering met Pyeongchang Vandaag, ook op NPO 1 en eveneens via de livestream op NOS.nl. Daarin een terugblik op de afgelopen nacht en een vooruitblik op de dag.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com