Demmink en koninklijk kindermisbruik

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Visionair.nl:

De afgelopen tijd is Demmink, ongeveer 20 jaar te laat, eindelijk groot mainstream/ 1% media nieuws geworden. Dankzij het totaal falen van de politiek en de mainstream media en alleeen met dank aan de alternatieve media en dhr. Poot die flink wat geld kon stukslaan lijkt de hele Demmink affaire nu dan toch eindelijk echt onhoudbaar te zijn geworden. Eerder verschenen op visionair verschillende artikelen over de Demmink affaire.

-) Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?
-) Demmink Affaire funest voor internationale reputatie Nederland
-) Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik
-) Kindermisbruik door de elite

Inmiddels zijn er zoveel partijen goed bezig met de Demmink affaire zelf, dat een korte samenvatting en een verwijzing naar die goede partijen wellicht al voldoende is.
Als eerste een mooi filmpje wat recent in veel nieuwe media verscheen wat zowel de rol van de 1% media, Peter R. de Vries en de werkelijkheid laat zien. Het maakt duidelijk hoe groot het Demmink probleem is en wat voor enorme en verstrekkende gevolgen dit heeft. Niet alleen voor alle kinderen die misbruikt zijn door hem en zijn vriendjes uit het elitaire pedo netwerk wat op zichzelf al verschrikkelijk is. Maar daarnaast ook wat een totale destructie deze affaire is voor de geloofwaardigheid van de Nederlandse rechtsstaat in zowel binnen als buitenland. De Nederlandse rechtsstaat is de afgelopen deccenia vanwege Demmink totaal corrupt en chantabel geweest voor eenieder die Demmink met dit materiaal onder dwang kon zetten…

Kortom een erg helder filmpje:

 

Voor de mensen die de Demmink affaire verder willen volgen of zich er zelf in willen verdiepen, de 1% media is nog steeds totaal onbetrouwbaar dus ga naar de partijen van de nieuwe media die dit al tijden volgen en dat zijn er een flink aantal:

-) De Demmink Doofpot met een uitgebreid overzicht.
-) Website – Het Haagse Complot over kindermisbruiknetwerken en Demmink.
-) Op het Boublog zijn meer dan 150 artikelen te vinden over dit onderwerp.
-) Een uitgebreid dossier: Affaire Joris Demmink: het feitenoverzicht.
-) Micha Kat heeft op zijn site Klokkenluideronline vele artikelen.
-) Onderzoeker Wim Dankbaar heeft veel geschreven op zijn blog over deze zaken.
-) Martin Vrijland is op zijn site ook druk bezig een dossier op te bouwen.
-) En Zaplog heeft ook een indrukwekkend dossier hierover.
-) Internationaal is er inmiddels de website arrestdemmink.com waarop veel informatie is te vinden waaronder een video van een vermeend slachtoffer van Demmink.

Van de 1% media nieuwssites zijn alleen Geenstijl en het Katholiek Nieuwsblad partijen die regelmatig over Demmink hebben bericht op de punten dat die media daadwerkelijk een verschil kon maken. Complimenten voor die beide partijen. Aan alle andere 1% media outlets, prachtig dat jullie nu opeens wel je mond open trekken maar door het eerdere zwijgen van jullie kant heeft het kindermisbruik in Nederland bijna een decennia lang ongestoord door kunnen gaan en is Nederland tot op de dag van vandaag een internationale spil in mensenhandel en kindermisbruik.

Koninklijk Kindermisbruik

Zoals eerder al gezegd wordt de algemene Demmink affaire momenteel zo goed gevolgd door bovenstaande partijen dat daar weinig aan toe te voegen is. Maar wat nu het gevaar is van dit alles is dat alleen Demmink zijn hoofd op het hakblok komt te liggen en dat zou een grote misser zijn. Het kindermisbruik en de misbruiknetwerken zijn namelijk veel breder en gaan veel hoger. Althans dat laten verschillende onderzoeksjournalisten in zowel het buitenland als in Nederland en onze directe buurlanden zien.

Er zijn verschillende aanwijzingen dat deze misbruiknetwerken tot in de Nederlandse koninklijke familie reiken. En dat is waarschijnlijk ook precies de reden waarom Demmink zo hoog heeft kunnen klimmen en altijd beschermt is door zelfs Nederlandse ministers, hij weet namelijk deze familie en andere hoogwaardigheidsbekleders in de maatschappij te chanteren met de kennis die hij heeft.

Voor de mensen die zich hier verder in willen verdiepen, kijk wederom naar de eerdere artikelen die hierover op visionair verschenen over kindermisbruik. Maar voor concrete aanwijzingen dat de Nederlandse Koninklijke familie betrokken is in dit soort netwerken zijn de volgende stukken informatie van verschillende onderzoeksjournalisten interessant om jezelf verder in te verdiepen.

1) Als eerste zien we namelijk dat naast Demmink en andere hoge heren binnen justitie ook de oud hofadvocaat van de koninklijke familie voorbij komt in de Rolodex zaak. Op boublog het hele artikel:

Mr. Frits Salomonson, hof-advocaat

Dank zij de Runderkamp-papers (pdf) weten we dat het Rolodex-onderzoek over de volgende verdachten ging: een netwerk van topambtenaren, twee hoofdofficieren van justitie, een oud-bewindsman, een oud-advocaat van de koningin en een enkele hoogleraar die seks met minderjarige jongens zouden hebben.

2) Marcel Vervloesem die al 20 jaar onderzoek doet naar internationale kindermisbruiknetwerken geeft in deze uitzending aan dat er directe links zijn met zoals hij het noemt het gekroonde huis. Lees eventueel ook zijn boek over de kindermisbruiknetwerken in elite kringen: Kinderen te koop. Een oudere uitzendig met Marcel Vervloesem verscheen op Argusoog vorig jaar.
Recenter verscheen een interview met Marcel Vervloesem op de site van Martin Vrijland.

3) Toos Nijenhuis is een dame die zelf slachtoffer is geweest van dit soort rituele misbruiknetwerken. Zij wijst onder andere direct prins Bernard aan als een persoon die bij een van deze misbruiksessies waar zij slachtoffer van was aanwezig was.

 

4) Op internet circuleert daarnaast al een tijdje de zogenaamde Clausgate. Waarin prins Claus wordt verdacht van deelname aan kindermisbruik.

5) Een andere directe link tussen kindermisbruik netwerken en de Nederlandse koninklijke familie wordt geclaimd op de website Het Ronde huis van Nunspeet. Die laten zien dat dit ook helemaal niet nieuw is maar eerder een soort familietraditie. Wat helaas volledig in lijn ligt met wat David Icke ook laat zien over de elitaire en vaak internationale kindermisbruiknetwerken.

Bij Demmink werd jarenlang door ministers van Nederland geroepen, er is geen rook laat staan dat er sprake van vuur is. We zien nu dat die ministers keihard hebben gelogen. Deze 5 aanwijzingen zijn op zijn minst rook… Dus ook hier zou diepgaand onderzoek nodig zijn.

Wij zullen zien wat de Demmink affaire verder gaat brengen de komende tijd en in hoeverre deze kindermisbruiknetwerken daadwerkelijk volledig exposed zullen worden door de 1% media of niet. Gelukkig zijn we daar inmiddels niet meer van afhankelijk en is er voldoende nieuwe media zowel in Nederland als internationaal die dit soort zaken wel breed aan de orde durft te stellen.

Aanverwante artikelen en meer informatie:
-) Demmink Affaire funest voor internationale reputatie Nederland
-) Nederlandse Rechtsstaat Corrupt en Chantabel wegens kindermisbruik netwerk?
-) Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik
-) Kindermisbruik door de elite
-) The Huffington Post – A Powerfull Pedophile
-) Dutch Child Sex Ring – Where’s the Justice? – The American Spectator
-) Artikelen van GeenStijl over misstanden Jeugdzorg
-) De oorlog over uw verstand
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke nieuwsmedia
-) 10 keer falen/verraad van de Nederlandse 1% media
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) Controlemechanismen van de 1%
-) The Liberty Academy
-) Macht
-) Lezingenserie over The Natural Law or The Real Law of Attraction door Mark Passio
-) Het einde van al het kwaad
-) Het meest gevaarlijke (bij)geloof
-) Josie The Outlaw over zelfeigenaarschap
-) In het licht van voortbestaan
-) Bashar, volg je hoogste passie met integriteit en zonder verwachtingen


(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! 
Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen  collega`s, politici, rechters, ambtenaren, medewerkers van het Openbaar Ministerie, professoren, politie agenten, etc. Hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

DontHateTheMedia
Aanvulling:

En om direct even aan iedereen te laten zien hoe 1% media sites als NuJij actief dit soort informatie onderdrukken hier een voorbeeld van dit artikel. Zie hoe dit artikel daar wordt gecensureerd en uit de lijstje met best gewaardeerd wordt gehouden. 1% media is een groteleugen en manipulatie machine in Nederland die continue deze elite afschemt. Hier het artikel wat werd geplaatst, kijk hoeveel stemmen het heeft (20), hoe lang geleden het gepost is (4 uur en 46 minuten) en in welke categorie (algemeen).

Demminkcensuur2

En als we dan vervolgens naar de lijstjes met best gewaardeerd kijken van Nujij.nl dan zien we dit. We zien dat bovenstaande artikel op plaats twee had moeten staan, het artikel wat nu op die plaats staat heeft namelijk minder stemmen (17) en is langer geleden aangemeld (6 uur en 22 minuten geleden). We zijn hier in dezelfde categorie als waar het artikel in geplaatst is (algemeen) En het is daarentegen helemaal nergens in de lijstjes te vinden.

Dit doet nujij overigens al jaren, zij zijn daar in de tijd van de Occupy beweging in Nederland mee begonnen, of toen merkte ik het voor het eerst op. Wellicht wel handig om het nu gewoon een keer te laten zien vanuit de praktijk zodat iedereen kan zien hoe verschikkelijk manipulatief deze 1% media is en continue de elite afschermt. En dat ze daarom geen enkel vertrouwen verdienen.
demminkcensuur1

Werkelijk te bizar voor woorden, dit is niet China of Rusland of Noord Korea mensen, nee gewoon Nederland, keiharde censuur in actie.

Maar goed dat om duidelijk te maken dat mensen dit vooral zelf moeten delen en herbloggen. De 1% media zet alles op alles om deze informatie te blijven onderdrukken.

Dit bericht Demmink en koninklijk kindermisbruik verscheen oorspronkelijk op Visionair.nl.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com