Démare wint in door valpartijen ontsierde massasprint

Démare wint in door valpartijen ontsierde massasprint
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Arnaud Démare heeft in Vittel de vierde etappe van de Ronde van Frankrijk op zijn naam geschreven. In de finale ging een groot aantal renners onderuit, onder anderen Marcel Kittel en Mark Cavendish waren daardoor kansloos voor de ritzege.

Eenzame fietser: Guillaume Van Keirsbulck

Alle 195 renners die gisteren finishten, stapten rond het middaguur weer op in Mondorf-les-Bains (Luxemburg). Met slechts een heuveltje van de vierde categorie op de route leek een massasprint bij voorbaat onvermijdelijk. Weinigen hadden daarom zin in een avontuur in de kopgroep.

Wanty-renner Guillaume Van Keirsbulck demarreerde direct na de start, keek om zich heen maar zag dat niemand hem volgde. Zo vormde de Belgische Tourdebutant urenlang in zijn eentje de kopgroep van de dag. Het peloton liet de eenzame fietser zijn gang gaan en gaf hem een maximale voorsprong van dertien minuten.

Op twintig kilometer van de aankomst kwam Van Keirsbulck boven op de Col des Trois Fontaines, wat hem een puntje voor het bergklassement opleverde. De bolletjestrui bleef met dat ene colletje buiten bereik, die blijft om de schouders van Nathan Brown (Cannondale).

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com