De soevereine mens beweging in Nederland

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Visionair.nl:

De afgelopen tijd zijn er hier heel wat artikelen verschenen over externe en interne autoriteit en zelf verantwoordelijkheid nemen of ervoor kiezen verantwoordelijkheid weg te geven. Mensen die het geloof in externe autoriteit hebben losgelaten en beseffen dat er alleen maar interne autoriteit kan zijn en dat zij dus verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven worden ook wel soevereine mensen genoemd. Mensen die heerser zijn over zichzelf, ook wel zelfeigenaarsschap genoemd. In de lezing van Mark Passio is dit stapje drie in de positieve expressie van The Natural Law.

nalaw
Er komen telkens meer soevereine mensen in Nederland. En mensen die soeverein zijn helpen elkaar graag zowel met kennis uitwisseling maar ook met een boel praktische zaken. Hieronder een presentatie over de soevereine mens.

 

En hieronder een introductie zoals dat op de website te vinden is van soevereine mensen in Nederland: www.ikclaimmijnnaam.nl


maxresdefaultDeze website is gemaakt voor alle Vrije Mensen van vlees en bloed. Hierop kan aan de wereld kenbaar gemaakt worden dat je je soevereiniteit als vrije mens op deze wereld claimt en niet langer een pion wilt zijn in het machtsspel van de elite der aarde. We zijn je graag van dienst met een reeks van handleidingen hoe je dit kunt bereiken. De oogst: ware soevereiniteit en vrijheid.

Wil je weten waarom je naam in HOOFDLETTERS staat gescheven op post van onder andere Justitie (bekeuringen), Bank (afschriften) en Belastingdienst? Kijk dan eerst dit filmpje, waarin stap voor stap duidelijk wordt uitgelegd, waarom jouw naam op je geboorteakte anders geschreven staat dan op de meeste officiële papieren van eerder genoemde instanties.

Heb je na het bekijken van deze presentatie ineens de onbedwingbare behoefte om ook je naam te claimen en daarmee een Soeverein Mens van Vlees en Bloed te worden in plaats van een ‘staatsburger’ te blijven? Klik dan hier voor de richtlijnen om je naam te claimen. Daarna is het mogelijk om via deze link je gegevens in te voeren en daarmee automatisch de benodigde brieven te genereren die nodig zijn om een Vrij Mens te worden.

Soevereine Mensen van Vlees en Bloed leven volgens:

  • Handvest van de Aarde
  • Handvest voor Compassie
  • De Verklaring van de Rechten van de Mens en de Burger (1789)Klik hier om naar de Registerpagina te gaan.

Ik vind het zelf interessante materie en heb groot respect voor deze pioniers die de daad bij het woord durven te voegen. Ik ben benieuwd of er hier soevereine mensen zijn en wat hun ervaringen zijn. 

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Lezingenserie over The Natural Law or The Real Law of Attraction door Mark Passio
-) Het einde van al het kwaad, een boek van Jeremy Locke
-) Het meest gevaarlijke (bij)geloof, een boek van Larken Rose
-) Josie The Outlaw over zelfeigenaarschap
-) Interne autoriteit en eigen verantwoordelijk
-) The Story of the Tiny Dot
-) The Non Aggression Principle
-) Larken Rose in de rol van een Statist
-) De plantage van koning Willem
-) Als jij koning zou zijn
-) Intensieve menshouderij
-) Discussie over Voluntarism vs Authority
-) Youtube kanaal Larken Rose
-) In het licht van voortbestaan
-) Bashar, volg je hoogst passie met integriteit en zonder verwachtingen

Dit bericht De soevereine mens beweging in Nederland verscheen oorspronkelijk op Visionair.nl.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com