De Memphis anno 2018 zit lekker in zijn vel

De Memphis anno 2018 zit lekker in zijn vel
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Het gaat ‘lekker’ met Memphis Depay. Opgebloeid in Lyon, een vaste waarde bij Oranje en zelfs een huwelijk op komst. Het plezier en de ontspanning straalt er weer vanaf bij de aanvaller.

Er was een tijd dat er een zweem van cynisme rond de dribbelaar uit Moordrecht hing. Te hautain, te weinig prestaties en dan was er nog zijn veelbesproken cowboyhoed waarmee hij zich drie jaar geleden meldde op het trainingskamp van Oranje. De Depay anno 2018 kan erom lachen.

‘Coole pet!’

“Hee, dat is echt een coole pet!”, begroet hij zaterdagmiddag met een glimlach NOS-verslaggever Bert Maalderink, die zich met een cap beschermt tegen de felle Zeister zon, op de plek waar de selectie van Ronald Koeman traint. Depay krijgt de lachers op zijn hand en er ontstaat een geanimeerd gesprek tussen de voetballer en de verslaggever. Het is duidelijk, de aanvaller zit lekker in zijn vel.

Als het over serieuzere zaken gaat, zoals de hattrick waarmee Depay zijn ploeg Olympique Lyon aan Champions League-kwalificatie hielp, blijft de glimlach op zijn gezicht.

Het streelt hem dat hij nu een van de belangrijkste spelers bij Lyon is. “Ja, dat was lekker. Dan kom je hier bij Oranje ook met een lekker gevoel. Maar uiteindelijk hebben we geen prijs gewonnen, dus we moeten ook niet te blij doen”, benadrukt de 36-voudig international.

Depay is sinds maart aan een ijzersterke periode bezig (tien goals en zeven assists in de competitie) en dat is onder meer de verdienste van Ronald Koeman.

De bondscoach gaf Depay een vrije rol tijdens Nederland-Portugal (3-0) en dat bracht Lyon-coach Bruno Génésio op ideeën. “Ik weet sowieso dat het met die wedstrijd te maken had, omdat de coach daar aanwezig was”, beaamt Depay.

Terug bij zijn club Lyon kreeg Depay dezelfde rol en dat bleek een schot in de roos. “Toevallig was onze spits geschorst, dus toen zette de coach mij in de punt van de aanval. Ik scoorde twee keer (tegen Toulouse, red.) en daarna bleef ik scoren. In die vrije rol voel ik mij heerlijk.”

Dat belooft dus wat voor de komende duels van Oranje met Slowakije en Italië? Depay glimlachend: “Ik denk het wel. We moeten de lijn van de wedstrijd tegen Portugal doortrekken en ons proberen te verbeteren. Als dat lukt, dan belooft het wel wat, ja.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com