De Boer na ontslag: ik ben zeer teleurgesteld

De Boer na ontslag: ik ben zeer teleurgesteld
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Frank de Boer heeft voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij Crystal Palace. De Nederlandse trainer hield het slechts 77 dagen vol bij de Londenaren.

“Ik ben zeer teleurgesteld over de beslissing, maar toch wil ik de spelers, het personeel en de fans bedanken voor hun steun. Veel geluk voor de toekomst”, schrijft De Boer op Instagram.

85 dagen

Zondag verloor De Boer met Crystal Palace de vierde competitiewedstrijd op rij, met 1-0 bij Burnley. Eerder bleken Huddersfield Town, Liverpool en Swansea City te sterk.

De clubleiding van Crystal Palace greep maandag in en stuurde De Boer de laan uit. Bij Internazionale moest de voormalig verdediger na 85 dagen het veld ruimen. Daarvoor won hij als trainer vier landstitels met Ajax.

Vanuit de voetbalwereld kreeg De Boer maandag veel bijval. Zo bekritiseerde Phil Neville, voormalig Engels international en ex-speler van Manchester United, het beleid van Crystal Palace in een tweet.

‘Rot voor hem’

Chelsea-manager Antonio Conte reageerde op een persconferentie voor het Champions League-duel met Qarabag FK op het vroegtijdige vertrek van zijn collega. “Ik heb met hem te doen. Het is een mooie ervaring om trainer te zijn in de Premier League, maar dat je na al vier wedstrijden moet vertrekken… Rot voor hem.”

Ook Manchester United-trainer José Mourinho kon maar weinig begrip opbrengen voor het besluit van de clubleiding van Crystal Palace. “Dit is de wereld waarin we leven. Ik ben ontslagen als kampioen. Claudio Ranieri is ontslagen als kampioen. De Boer is ontslagen na vier wedstrijden. Volgend seizoen gebeurt ongeveer hetzelfde.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com