De Bakker, Bertens in hoofdtoernooi

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Thiemo de Bakker heeft zich geplaatst voor het prestigieuze Masters-toernooi in Miami. Hij won in de tweede en laatste kwalificatieronde van de Rus Jevgeni Donskoi: 7-6 (4) 7-6 (5).

Beide spelers stonden geen enkel breakpoint toe. In de tiebreaks was De Bakker twee keer de nummer 108 van de wereld net de baas. De Nederlander, 162ste op de wereldranglijst, serveerde uitstekend tegen Donskoi. Hij produceerde liefst 18 aces tegenover slechts één dubbele fout.

De Bakker won maandag ook al van een speler die aanzienlijk hoger staat op de wereldranglijst, de Indiër Somdev Devvarman (76ste). De Bakker voegt zich bij Robin Haase en Igor Sijsling in het hoofdschema.

Bertens klopt Cepelova

Kiki Bertens wist in Miami eveneens het hoofdtoernooi te bereiken dankzij een knappe 6-4, 6-4 overwinning op Jana Cepelova. De Tsjechische was in het kwalificatietoernooi als eerste geplaatst en had de twee voorgaande ontmoetingen met de Westlandse gewonnen.

De jeugdige Indy de Vroome (17) kreeg van de organisatie van dit ‘vijfde grandslamtoernooi’ een wildcard. Ze staat in de eerste ronde tegenover de Slowaakse Anna Schmiedlova. De opponente van Bertens is nog niet bekend.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com