Curlingmannen verliezen ook tweede duel op OKT: Spelen ver weg

Curlingmannen verliezen ook tweede duel op OKT: Spelen ver weg
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De Nederlandse curlingmannen hebben in hun jacht op een olympisch ticket ook hun tweede duel op het olympisch kwalificatietoernooi verloren. Daardoor zijn de Olympische Winterspelen ver weg voor het team van skip Jaap van Dorp.

In het Tsjechische Pilsen was Duitsland met 4-3 te sterk voor het Nederlands team.

“We hadden een moeilijk begin. We keken snel tegen een achterstand aan. De tweede helft hebben we goed gespeeld. Maar ze gaven niks meer weg”, verklaart Van Dorp de nederlaag.

Gisteren verloor Oranje ook de eerste wedstrijd op het OKT met 7-6 van Italië.

Olympische tickets

Na twee duels staat Nederland laatste in de groep van acht. Twee landen kwalificeren zich via het OKT voor de Winterspelen in Pyeongchang. De nummers een en twee van het OKT spelen om een olympisch ticket. De verliezer van dat duel speelt tegen nummer drie om het laatste plaatsbewijs.

Van Dorp heeft zijn olympische droom nog niet opgegeven. “We moeten goed spelen, dan volgen de winstpartijen vanzelf. Als je aan het einde van de week vijf wedstrijden hebt gewonnen en twee verloren, dan denk ik dat je ook nog bij de topdrie zit.”

Vanavond speelt Oranje nog tegen Finland. Later deze week zijn koploper China, nummer twee Rusland, Denemarken en Tsjechië de tegenstanders.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com