Curaçaoenaars Albies en Jansen gekozen tot All Star in de MLB

Curaçaoenaars Albies en Jansen gekozen tot All Star in de MLB
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Ozzie Albies en Kenley Jansen zijn opgenomen in de selectie voor de jaarlijkse All Star-wedstrijd in de Major League Baseball op 17 juli in Washington. Er kan zelfs nog een derde speler bij komen die Oranje vertegenwoordigt.

Albies van Atlanta Braves en pitcher Jansen van Los Angeles Dodgers, beiden afkomstig van Curaçao, zijn door het publiek gekozen tot de groep beste spelers uit de National League.

En Andrelton Simmons van Los Angeles Angels, eveneens van Curaçao, maakt nog kans op de 32ste en laatste plek bij de American League.

Het scheelde niet veel of Albies had in zijn eerste volledige seizoen in de MLB – waarin hij uitblinkt met achttien homeruns – direct een basisplaats gehad in de All Star-wedstrijd. De 21-jarige Albies ging in de verkiezing voor de positie van tweedehonkman lang aan kop, maar werd nog gepasseerd door Javier Báez van Chicago Cubs.

Hij is hoe dan ook dolblij met zijn uitverkiezing. “Geweldig, ik sta versteld. Dit was een van mijn doelen en betekent heel veel voor me”, zei de 21-jarige Albies. “Als ik de kans krijg, ga ik alles geven wat ik heb.”

Jansen is voor de derde keer opgeroepen, maar andere Antilliaanse honkballers als Didi Gregorius (New York Yankees), die toch goed is voor vijftien homeruns, en Xander Bogaerts (Boston Red Sox) kregen geen uitnodiging.

De Venezolaanse honkballer José Altuve van Houston Astros kreeg bijna 4,9 miljoen stemmen van de fans, het meeste van allemaal. Altuve won vorig jaar met de Astros de World Series door Los Angeles Dodgers met 4-3 te verslaan.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com