Courtois: Frankrijk speelde anti-voetbal

Courtois: Frankrijk speelde anti-voetbal
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

“Dit is heel frustrerend. We hebben verloren van een ploeg die anti-voetbal speelt”, treurde doelman Thibaut Courtois nadat hij met België in de halve finales van het WK met 1-0 had verloren van Frankrijk.

“Hun spits speelde op 30 meter van de goal, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik had liever verloren van Brazilië, dat wilde tenminste voetballen”, baalde de keeper van Chelsea.

Detail

“We stappen met opgeheven hoofd van het veld”, zei bondscoach Roberto Martínez. “Het duel is door een detail beslist. Het verschil werd jammer genoeg gemaakt uit een standaardsituatie. Maar we hebben tot de laatste snik gevochten en gaan proberen het WK mooi af te sluiten”, doelde hij op de troostfinale.

De winnende coach Didier Deschamps gaf zijn team complimenten. “Ik ben heel erg blij voor mijn spelers. Ze zijn jong, ze hebben karakter, mentaliteit en kwaliteit. Ik neem mijn petje af voor mijn ploeg en mijn staf. We zijn al 49 dagen samen. Dit succes is de verdienste van iedereen. Ik ben een trotse bondscoach.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com