Costa Rica neemt afscheid van bondscoach

Costa Rica neemt afscheid van bondscoach
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Costa Rica gaat verder met een nieuwe bondscoach. Óscar Ramírez krijgt na de uitschakeling in de groepsfase van het WK geen nieuwe verbintenis, zo maakte de voetbalbond van het Midden-Amerikaanse land bekend.

De 53-jarige Ramírez leidde Costa Rica achter Mexico als nummer twee van de Concacaf-zone naar het WK. In Rusland kwam Costa Rica niet verder dan een 1-0 nederlaag tegen Servië, 2-0 verlies tegen Brazilië en een 2-2 gelijkspel tegen Zwitserland.

Bedreigingen

Ramírez ontving na de uitschakeling veel kritiek in eigen land en werd zelfs bedreigd door fans. Bondspresident Rodolfo Villalobos riep tijdens de persconferentie, waarin hij het vertrek van de bondscoach bekendmaakte, op tot vrede in het voetbal en vroeg de fans om vooral sportief en respectvol te blijven.

Vier jaar geleden was Costa Rica nog een van de verrassingen van het WK. Pas in de kwartfinales bogen de Costa Ricanen na het nemen van strafschoppen voor het Nederlands elftal van Louis van Gaal, met een hoofdrol voor de ingevallen Oranje-keeper Tim Krul.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com