Complot piloten onwaarschijnlijk

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De gezagvoerder van de verdwenen Maleisische Boeing en de co-piloot hadden niet gevraagd om samen te vliegen. Op een persconferentie in Kuala Lumpur werd bekendgemaakt dat de twee door roostermakers waren ingedeeld en dat ze zelf geen invloed hebben gehad op het feit dat ze samen in de cockpit zaten.

Dat maakt het onwaarschijnlijk dat de piloten samen hebben gewerkt bij het moedwillig laten neerstorten van het toestel.

Verder is gezegd dat er nu 25 landen meedoen aan de zoekactie naar het verdwenen vliegtuig. Voor zover bekend hebben de Maleisische autoriteiten geen idee wat de koers van het toestel was toen het van de radar verdween. De Boeing 777 had vanaf dat moment nog zeker 5000 kilometer brandstof aan boord.

Dat betekent dat het wrak op de hellingen van het Himalaya-gebergte kan liggen, maar ook op de bodem van de Indische Oceaan. Als het vliegtuig in zee is gestort zal het volgens deskundigen heel lang duren voor het wordt gevonden, als het al wordt gevonden.

Inmiddels wordt ook een privé-vluchtsimulator van één van de piloten onderzocht.

Screenen

Op de persconferentie werd verder bekendgemaakt dat van nog niet alle passagiers die aan boord waren alle gegevens bekend zijn. Namen, geboortedata en adressen zijn wel bekend, maar de Maleisische autoriteiten willen alle inzittenden uitgebreid “screenen” en het duurt nog wel even voordat ze daar mee klaar zijn.

Naast de bemanning en de passagiers wordt nu ook het grondpersoneel van de luchthaven in Kuala Lumpur doorgelicht. Alle mensen die dienst hadden op de dag dat de Boeing 777 vertrok worden aan de tand gevoeld.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com