Commotie om broer kan sterspeler Paul en de Rockets niet stoppen

Commotie om broer kan sterspeler Paul en de Rockets niet stoppen
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

In de Western Conference van de NBA staan Houston Rockets en Golden State Warriors op de drempel van de finale. De ploegen namen in hun best-of-sevenserie vannacht beide een voorsprong van 3-1.

De Rockets versloegen in Salt Lake City Utah Jazz met 100-87. Chris Paul was uitblinker met 27 punten en 12 rebounds, maar viel ook op om een andere reden. In het derde kwart werd voor zijn ogen zijn broer door beveiligingspersoneel van de tribune verwijderd. Terwijl ze langsliepen probeerde Paul verhaal te halen, maar tevergeefs.

Beveiliging neemt verkeerde mee

Pauls broer C.J., tevens zijn manager, moest weg omdat hij de scheidsrechter zou hebben uitgescholden. Daarop gaf de scheidsrechter opdracht hem te verwijderen. “De scheidsrechter is gek, het was de vent naast me”, zei C.J. Paul tegen de bewakers. Hij werd vervolgens ook snel weer teruggebracht naar zijn plaats.

De Warriors waren op bezoek in New Orleans de Pelicans ruim de baas (118-92), nadat de titelhouder vrijdag nog had verloren in New Orleans. Kevin Durant (38 punten) en Stephen Curry (23) maakten korte metten met de Pelicans.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com