Choukoud bedenkt zich en wil toch marathons blijven lopen

Choukoud bedenkt zich en wil toch marathons blijven lopen
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Khalid Choukoud heeft zich bedacht en wil in de toekomst toch weer mee gaan doen aan marathons. Zondagmiddag betwijfelde de atleet, na de voor hem zo teleurstellend verlopen marathon van Rotterdam, of hij ooit nog de klassieke afstand van 42,195 kilometer zou lopen.

“Opgeven is geen optie. In 2018 zal ik geen marathons meer lopen, maar in 2019 zal ik proberen een ijzersterke comeback te maken en me te kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio”, schrijft de 32-jarige Choukoud op Instagram.

Choukoud vertrok zondag in Rotterdam met als doel zijn persoonlijke toptijd van 2.10.52 te verbeteren, maar bij de start ging het al mis. Hij kwam in het gedrang ten val, blesseerde zijn schouder en stapte na 36 kilometer ontgoocheld uit. Vorig jaar moest hij ook al opgeven vanwege een blaar onder zijn voet.

Nachtje slapen

“Na de finish ging er veel door mij heen, waaronder de gedachte om helemaal te stoppen met de marathon. Na een nachtje slapen kom ik terug op die beslissing”, laat hij Choukoud nu weten.

Hij richt zich nu vooral op het EK veldlopen in december in Tilburg.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com