Campingverkrachter krijgt 13 jaar

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Een Fransman die in de Ardèche zeker twee kinderen verkrachtte en negen aanrandde krijgt 13 jaar gevangenisstraf. Een van de verkrachte kinderen was een Nederlands meisje.

De 33-jarige Sébastien Dutheil werd in augustus 2012 opgepakt. Hij misbruikte tussen 2010 en 2012 minderjarigen op campings in het vakantiegebied.

Nederlands meisje

De slachtoffers waren tussen de 6 en 17 jaar oud, schrijft de Franse krant Le Parisien. Het dna van Dutheil werd aangetroffen op het ondergoed van een 12-jarig Nederlands meisje. Zij was twee weken daarvoor verkracht. Ook een een Duitse en een Belgische zijn slachtoffer geworden van de man.

De Fransman was vooral actief in de zuidelijke Ardèche. Hij overviel de meisjes ‘s nachts. Toen hij in augustus 2012 een tent met twee meisjes van 11 binnensloop en één van hen verkrachtte, kwam aan het licht dat zich in de maanden daarvoor soortgelijke gevallen hadden voorgedaan.

Tegelzetter

De Fransman, die als tegelzetter werkte, stond terecht voor twee verkrachtingen en negen aanrandingen en pogingen tot seksuele agressie. Dutheil heeft bekend. Hij onthulde zelfs gevallen waarvan de onderzoekers niet op de hoogte waren.

Dutheil kan bij goed gedrag op twee derde van zijn straf vrijkomen. Hij was in 2000 ook al veroordeeld voor seksuele agressie.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com