Buffon na dramatisch slot tegen Real: het leven gaat door

Buffon na dramatisch slot tegen Real: het leven gaat door
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

“Het leven gaat door.” Zo relativeerde Juventus-doelman de uitschakeling door Real Madrid in de kwartfinales van de Champions League. “Ik ben trots op hoe we gespeeld hebben. We hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt.”

De wedstrijd leek op een verlenging uit te draaien, totdat scheidsrechter Michael Oliver in de 93ste minuut floot voor een overtreding in het zestienmetergebied van Medhi Benatia op Lucas Vazquez.

Buffon kreeg bovendien rood vanwege zijn felle protesteren, waarbij hij tegen de scheidsrechter botste. De 40-jarige veteraan zag vanaf de kant hoe Cristiano Ronaldo achter de bal ging staan en de strafschop keihard binnen schoot.

Daarmee maakte de Portugees een einde aan de comeback van Juventus, dat de 3-0 nederlaag in de eerste wedstrijd bijna ongedaan had gemaakt door op een 3-0 voorsprong te komen in Madrid. Door het doelpunt van Ronaldo viel alsnog het doek voor de Italianen. “Het is zonde dat het zo moest eindigen”, aldus Buffon.

‘Lang moeten lijden’

Volgens Ronaldo had Juventus geen reden om zich te beklagen over de strafschop. “Ik begrijp niet waarom er protesten kwamen. Het was een zuivere penalty”, aldus Ronaldo. “Als Lucas niet wordt geraakt, dan scoort hij. Hij werd van achteren geraakt.

“Tijdens de wedstrijd schopten Benatia en de rest ons constant van achteren. Dat is hun spel”, aldus Ronaldo. “We hebben lang moeten lijden, Juventus speelde goed. Maar in het voetbal krijg je niets cadeau”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com