Brouwer/Meeuwsen door, Meppelink/Keizer naar huis

Brouwer/Meeuwsen door, Meppelink/Keizer naar huis
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Madelein Meppelink en Sanne Keizer zijn er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de kwartfinales bij de World Tour Beachvolleybal in Den Haag. Het duo verloor in drie sets (19-21, 21-14 en 17-15) van Maria Antonelli/Carol Horta. In de derde set stonden Meppelink en Keizer nog op matchpoint tegen het Braziliaanse duo, maar ze konden het net niet afmaken.

Bij de mannen staan Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zaterdagochtend in achtste finales. Zij zijn het enige Nederlandse koppel dat nog actief op het toernooi is.

De andere twee mannenkoppels overleefden de eerste ronde niet. Christiaan Varenhorst en Maarten van Garderen verloren beide groepsduels, net als Ruben Penninga en Mees Blom.

Brouwer en Meeuwsen, als eerste geplaatst, wonnen hun beide groepswedstrijden wel en plaatsten zich daarmee direct voor de achtste finales. Hun tegenstanders op zaterdag zijn Ondrej Perusic en David Schweiner uit Tsjechië.

Nederlands onderonsje

De drie Nederlandse vrouwenteams eindigden allemaal als tweede in hun poule en moesten daardoor aantreden in een tussenronde. Meppelink en Keizer moesten daarin tegen Jolien Sinnema en Joy Stubbe en wonnen het Nederlandse onderonsje in twee sets: 21-17, 21-11.

Voor Manon Flier en Marleen van Iersel viel in de tussenronde het doek. Het duo verloor in twee sets (16-21, 13-21) van het Braziliaanse team Agatha Bednarczuk en Eduarda Santos Lisboa.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com