Britse media lyrisch over Van Persie

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De Engelse kranten noemen Robin van Persie donderdag de ‘redder’ van David Moyes. Met zijn drie treffers in het Champions League-duel met Olympiakos (3-0) heeft de Nederlandse international de baan van de manager van Manchester voorlopig veilig gesteld.

‘Robin’s Rescue’ kopt de tabloid Daily Star. Ook volgens de Daily Mail heeft Van Persie er voor gezorgd dat zijn trainer aan mag blijven. “Hij heeft er voor gezorgd dat Manchester United in de kwartfinales staat en dat zijn coach zijn baan mag behouden.”

Ook The Sun heeft vooral aandacht voor de positie van Moyes. “They can’t sack Moy now”, stelt de krant. Volgens The Guardian was de timing van Van Persie perfect. “Dit was het goede moment voor Van Persie om ons zijn giften weer eens te laten zien”, aldus het dagblad.

Griekse krant noemt Kuipers “Hollandse lul”

Ook de Griekse kranten stonden bol van de analyses, maar daar was de toon heel anders. “Een lul uit Holland heeft Olympiakos bestolen”, kopt de krant Gavros.

De scheldkanonnade is niet bedoeld voor Van Persie, maar voor scheidsrechter Björn Kuipers, die Manchester United (lees: Van Persie) een penalty gaf voor de 1-0. “Alle beslissingen van Kuipers waren in het voordeel van de Britten. Hij gaf gemakkelijk een strafschop voor de 1-0.”

“De vrije trap waar de 3-0 uit viel was een nep-overtreding. In de eerste negen minuten gaf hij al twee gele kaarten aan Olympiakos en tot de laatste minuut bleef hij zenuwachtig.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com