Brand bij Bandidos Heerhugowaard

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bij het clubgebouw van de motorclub Bandidos in Heerhugowaard is vannacht brand gesticht. Het was de eerste nacht dat er geen politiebewaking voor de deur stond sinds deze week bekend werd dat de Bandidos er zijn gevestigd.

Volgens het Noordhollands Dagblad plaatsten onbekenden pallets tegen het gebouw en staken ze die in brand. Het vuur sloeg naar binnen en de ramen sprongen. De brandweer had de brand snel onder controle.

Camera’s

Juist gisteren werd de permanente politiebewaking bij het clubhuis vervangen door camerabeveiliging. Volgens burgemeester Ter Heegde was dat “uit voorzorg”: grote problemen door de komst van de motorclub zei hij niet te verwachten.

De politie zegt de brand van vannacht te onderzoeken. Hopelijk kunnen de camerabeelden daarbij helpen, zegt een woordvoerder.

Spanningen

De Noord-Hollandse afdeling van de Bandidos is de tweede die de motorclub in korte tijd heeft geopend in Nederland. Gevreesd wordt dat de opmars van de Bandidos leidt tot spanningen onder concurrerende clubs als de Hells Angels.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com