Brama na elf maanden terug op veld

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Wout Brama heeft maandagavond zijn eerste speelminuten gemaakt na elf maanden blessureleed. De 27-jarige Almeloër viel in de 59ste minuut in bij Jong FC Twente – FC Eindhoven.

Brama speelde zijn laatste wedstrijd voor de Tukkers op 12 april 2013 tegen ADO Den Haag. Verschillende behandelingen bij specialisten, onder wie de befaamde dokter Müller-Wohlfahrt van Bayern München, konden de pijn aan zijn hiel niet wegnemen. Uiteindelijk bleek een slepende blessure het euvel, opgelopen door het dragen van te kleine sportschoenen. In oktober werd hij alsnog geopereerd aan een vergroeiing aan het hielbeen.

Kind van de club

Als kind van de club debuteerde Brama in 2005 in het eerste elftal van FC Twente, waarna hij zich ontwikkelde tot steunpilaar op het middenveld van de Enschedese club. Zijn hoogtepunt kende hij in het seizoen 2009/2010 met de landstitel met FC Twente en zijn debuut in het Nederlands elftal.

Brama zat zondag voor het eerst bij de wedstrijdselectie van FC Twente in de thuiszege op AZ. De middenvelder liep zelfs enkele minuten warm, maar werd niet ingebracht. Daardoor maakte hij maandag zijn rentree bij de beloften van de club uit Enschede in de Jupiler League.

Jong FC Twente won de wedstrijd tegen FC Eindhoven met 1-0, dankzij een treffer van de Hongaar Kristopher Vida.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com