“Bord op schoot blijft bestaan”

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De samenvattingsrechten van de eredivisie blijven nog eens drie jaar bij de NOS. Maarten Nooter, hoofdredacteur van NOS Sport, noemt het “fantastisch om het contract te mogen verlengen”. Televisie, radio en internet profiteren van dit nieuwe contract.

“De eredivisie is het beste van Nederland en iedere maandag hét gesprek bij de koffieautomaat. Journalistiek zeer relevant dus en daarom past de Eredivisie ook zo goed bij de sport- en nieuwsorganisatie die de NOS is. Heel goed dat we die nog weer drie jaar kunnen uitzenden”, aldus Nooter.

“En let op: dat eerste jaar wordt direct heel bijzonder. Meteen na het WK voetbal van komende zomer, is de NOS er met de EK-kwalificatiereeks van Oranje, de Champions League en dus ook weer met de Eredivisie.”

Egbers: dit is fantastisch

Tom Egbers, de vaste presentator van NOS Studio Sport Eredivisie op zondag: “Dit is het beste nieuws sinds het kampioenschap van Heracles in 1927. Zonder gekheid, dit is natuurlijk fantastisch voor ons, voor de NOS en ik denk dat ook de kijker hiermee een groot plezier wordt gedaan. Als jongetje van vier keek ik naar Sport in Beeld op zondagavond zeven uur en dat we deze traditie nog drie jaar mogen voortzetten, daar ben ik ontzettend trots op.”

Ook Jack van Gelder, die de presentatie van NOS Studio Voetbal voor zijn rekening neemt, reageert verheugd: “Dit is natuurlijk fantastisch voor de hele NOS en voor de hele afdeling sport in het bijzonder. Ook voor Studio Voetbal is het natuurlijk heerlijk om iedere zondagavond te kunnen putten uit de beste, meest opvallende beelden van de Eredivisie.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com