Bokser Fury is terug, op gewicht en klaar voor een nieuwe wereldtitel

Bokser Fury is terug, op gewicht en klaar voor een nieuwe wereldtitel
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Tyson Fury is klaar om weer de ring in te stappen, vertelde hij donderdag op een persconferentie in Manchester. In die stad wil hij op 9 juni zijn bokshandschoenen oppakken na een dopingschorsing van twee jaar.

Fury veroverde de wereldtitel in november 2015 na een verrassende zege op de Oekraïener Vladimir Klitsjko. Die titel raakte hij een half jaar later weer kwijt toen hij positief was bevonden op het verboden middel nandrolon. Fury werd geschorst en die straf liep begin dit jaar af.

Eerder deze maand liet de bokser al weten in juni zijn comeback te maken. Op de persconferentie in Manchester benadrukte een afgetrainde Fury dat voornemen.

“Het was een enorme uitdaging”, aldus de voormalige wereldkampioen. “Ik was te zwaar. Ik vond mezelf een dik varken. Maar nu ben ik er weer. Ik voel me nu fit, sterk en snel.”

Fury wil na zijn eerste gevecht ook de strijd om de wereldtitel weer aangaan. “Nog een paar gevechten als warming-up en daarna kan ik iedereen weer aan.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com