‘Boeien dat het niet goed was, we zijn gewoon door’

‘Boeien dat het niet goed was, we zijn gewoon door’
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

“Een zware bevalling? Poeh, ik denk dat dit een zesling was”. De opluchting en uitputting was na afloop van de achtste finale tegen Japan van het gezicht van Tess Wester af te scheppen. “Vanaf het begin was duidelijk dat dit vechten tot het einde zou worden. Dat je dan die verlenging zo speelt, dat is echt heel lekker.”

De doelvrouw kende een moeizame wedstrijd, maar toen het echt belangrijk werd stond ze er weer met belangrijke reddingen. “Dit spel ligt mij gewoon niet goed, daar ben ik eerlijk in. Op het einde was ik aan het vloeken: dit gaat ons gewoon niet gebeuren.”

Toch twijfelde Wester nooit aan de goede afloop. “We hebben zoveel vertrouwen in elkaar”, aldus de doelvrouw. “Ze waren niet weg te slaan en je weet dat ze doorgaan tot het bittere einde. Uiteindelijk hebben we verdiend aan het langste eind getrokken.”

Ook Estavana Polman straalde van oor tot oor. “Dit was kantje boord”, zei Polman, “maar wat een heerlijke overwinning.”

De ervaren middenopbouwspeelster zag dat Nederland veel moeite had met Japan. “Ze zijn zo snel en spelen zo’n ander spel dan we gewend zijn. Dan ben je er een voorbij en staat de volgende alweer voor je neus. Dan ga je twijfelen en dat is niet goed.”

Toch telt maar een ding voor Polman. “Boeien dat je geen goede wedstrijd speelt. We zijn gewoon door.”

Angela Malestein was met zeven treffers topscorer van de Nederlandse ploeg. Toch was de rechterhoekspeelster niet helemaal tevreden. “Ik heb geloof ik vier kansen gemist en twee daarvan hadden er zeker in gemoeten”, was Malestein kritisch op zichzelf. “Op dit niveau moet dat. Maar dat bewaren we dan maar voor de volgende wedstrijd.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com