Blessureleed treft ook Wawrinka; mikt op rentree bij US Open

Blessureleed treft ook Wawrinka; mikt op rentree bij US Open
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Na Andy Murray en Novak Djokovic is Stan Wawrinka de volgende topper die met blessureleed kampt. De Zwitser heeft zich met een kniekwetsuur afgemeld voor de komende toernooien. Hij hoopt op de US Open zijn rentree te maken.

Wawrinka had al last van de blessure op Wimbledon, waar hij in de eerste ronde werd uitgeschakeld. “Na veel wikken en wegen met mijn artsen heb ik besloten om de masters in Canada en Cincinnati uit voorzorg niet te spelen”, laat hij weten.

“Ik moet er volledig op kunnen vertrouwen dat de knieblessure, waar ik tijdens Wimbledon al last van had, zal genezen voordat ik weer wedstrijden ga spelen”, aldus de speler die dit seizoen de finale van Roland Garros haalde.

Wawrinka is titelhouder op de US Open, waar hij Novak Djokovic vorig jaar in de finale versloeg. De Serviër is er dit jaar niet bij in New York vanwege een elleboogblessure.

Murray en Federer er wel bij

Andy Murray lijkt het Amerikaanse hardcourtseizoen wel te halen. De nummer 1 van de wereld had op Wimbledon last van een hardnekkige heupblessure, maar heeft zijn deelname aan het masterstoernooi in Montreal toegezegd.

Ook Roger Federer maakt zijn opwachting op het toernooi in Canada (dat op 7 augustus start). Het was onduidelijk waar hij zijn Amerikaanse hardcourtseizoen richting US Open zou beginnen, nadat hij op Wimbledon zijn achtste titel had veroverd.

De US Open begint op maandag 28 augustus.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com