Been in Champions League naar Luxemburg, Linfield lonkt naar Celtic

Been in Champions League naar Luxemburg, Linfield lonkt naar Celtic
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Amper twee weken nadat Real Madrid voor de twaalfde keer in de clubgeschiedenis de trofee van de Champions League omhoog stak, is in Nyon alweer de aftrap gegeven voor een nieuw seizoen in het miljoenenbal.

De eerste klus van trainer Mario Been bij het Cypriotische APOEL Nicosia is een thuiswedstrijd tegen de Luxemburgse kampioen F91 Dudelange in de tweede voorronde van de Champions League. Ook Boy Waterman en Lorenzo Ebecilio staan onder contract in Cyprus.

Virgil Misidjan en Jody Lukoki moeten het met Loedogorets Razgrad opnemen tegen de Litouwse kampioen Zalgiris Vilnius.

Om het hoofdtoernooi te halen, moeten de clubs na de tweede ronde ook nog een derde voorronde, waarin Ajax instroomt op 14 juli, en de play-offs doorkomen. Feyenoord is direct geplaatst voor het hoofdtoernooi.

Interessant

Celtic kan een interessant affiche tegemoet zien. De Schotse kampioen speelt namelijk tegen het Noord-Ierse Linfield FC. Die club moet dan nog wel zelf afrekenen met La Fiorita uit San Marino.

Het Kosovaarse Trepça ’89 uit Mitrovica mag bij zijn debuut in de Champions League-voorronden meteen flink op reis. In de eerste kwalificatieronde wacht de kampioen van Faeroer, Víkingur Gøta. De winnaar speelt daarna op IJsland tegen Hafnafjördur.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com