AZ is veel te sterk voor Twente en gaat op voor bekerrevanche

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

AZ mag zich gaan revancheren voor de verloren bekerfinale van vorig seizoen. De Alkmaarders waren woensdagavond in de halve finales van de KNVB-beker veel te sterk voor FC Twente en plaatsten zich daarmee voor het tweede opeenvolgende jaar voor de eindstrijd: 4-0.

Guus Til opende de score in een ijskoud AFAS Stadion. Het kind van de club schoot halverwege de eerste helft bekeken raak vanaf een meter of vijftien, na terugleggen van Jonas Svensson (1-0).

Twintig minuten na rust verdubbelde Wout Weghorst de marge. De AZ-aanvoerder kopte raak op aangeven van Oussama Idrissi, voor zijn negende bekertreffer van dit seizoen (2-0).

Vier minuten later gooide Idrissi de wedstrijd in het slot. De linksbuiten vormde het eindstation van een snelle counter over rechts, waarbij Alireza Jahanbakhsh de bal meegaf aan Fredrik Mitsjø, waarna de Noor met een afgemeten voorzet Idrissi vond (3-0).

Avond van Idrissi

Het was sowieso de avond van Idrissi. De van FC Groningen overgekomen dribbelaar maakte ook nog zijn tweede van de avond, op aangeven van Weghorst schoof hij de bal onder de uitkomende Joël Drommel door (4-0).

Daar bleef het bij, waardoor AZ op 22 april een hernieuwde poging mag doen de beker te winnen. Vorig seizoen kregen de Alkmaarders in de finale met 2-0 klop van Vitesse.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com