Atlético Madrid naar eindstrijd, geen gedroomd afscheid Wenger

Atlético Madrid naar eindstrijd, geen gedroomd afscheid Wenger
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Atlético Madrid kan voor de derde keer in zijn bestaan de Europa League winnen. De Spanjaarden klopten in eigen huis Arsenal met 1-0 en dat bleek voldoende na de 1-1 in Londen.

Daarmee kwam tevens een einde aan de Europese avonturen van de na dit seizoen bij Arsenal afzwaaiende Arsène Wenger, die voor de 250ste keer op de bank plaatsnam in een internationaal duel.

Diego Costa nam de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening. De voormalige speler van Chelsea schoot pal voor de pauze op aangeven van Antoine Griezmann raak. Dit tot grote vreugde van onder anderen trainer Diego Simeone, die op de tribune een schorsing uitzat.

In het eerste duel, vorige week, werd Simeone weggestuurd nadat hij langs de lijn voortdurend tekeerging en de scheidsrechter uitschold.

In de tweede helft trachtte Arsenal de gelijkmaker te forceren, maar een verlenging zat er vrijwel geen moment in. Daardoor spelen de Gunners volgend seizoen geen Champions League-voetbal, omdat een plek bij de eerste vier in de Engelse competitie er niet meer inzit.

Atlético Madrid doet dat wel en kan na 2010 en 2012 opnieuw de Europa League in de wacht slepen.

Drama Koscielny

Voor Arsenal-verdediger Laurent Koscielny liep het duel ook uit op een persoonlijk drama. De Fransman verstapte zich in de beginfase van de wedstrijd en, zo bleek later, scheurde daarbij zijn achillespees.

Koscielny, die eerder al met problemen aan de achillespees kampte, kan daardoor deelname aan het WK vergeten.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com