AS Roma eert Strootman met zege

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

AS Roma heeft in de Serie A zijn tweede plaats met succes verdedigd. De Romeinen versloegen op eigen veld middenmoter Udinese met 3-2.

Voor het duel toonde de Roma-selectie een steunbetuiging aan de geblesseerde Kevin Strootman door in een oranje shirt de warming-up te doen met de tekst #ForzaKevin.

De thuisclub kende een uitstekende eerste helft door binnen dertig minuten ruim aan de leiding te gaan. Eerst was het Francesco Totti die uit de rebound met een geplaatst schot de openingstreffer maakte.

Totti toont shirt Strootman

Bij het vieren van de treffer toonde Totti een shirt van Strootman aan de camera. Niet veel later verdubbelde Mattia Destro de score door op aangeven van Gervinho 2-0 te maken.

Na rust bracht Giampiero Pinzi met een doeltreffend diagonaal schot de spanning terug voor Udinese, dat echter niet lang kon genieten. Vassilis Torosidis maakte van ruim 20 meter de 3-1 voor de gastheer, waarmee de wedstrijd gespeeld leek.

De 3-2 van Dusan Basta bracht Roma nog even aan het wankelen, maar een slotoffensief van Udinese bleef uit.

Door de zege blijft Roma tweede op de ranglijst van de Serie A en heeft de club drie punten meer dan Napoli, dat eerder op de avond met 1-0 won bij Torino.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com