Amsterdam struikelt weer over Hamburg in EHCC

Amsterdam struikelt weer over Hamburg in EHCC
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De hockeysters van Amsterdam besluiten het seizoen zonder prijs. UHC Hamburg was voor het tweede jaar op rij na shoot-outs te sterk in de halve finales van de EuroHockey Club Cup.

Amsterdam moest na dertien minuten in de achtervolging. Charlotte van Bodegom mocht vrij uithalen vanaf de rand van de cirkel en zag haar schot via een verdediger en de legguards van keeper Anne Veenendaal binnen vallen: 0-1.

Gelijkmaker

Negen minuten voor tijd trok Charlotte Vega de stand gelijk. De international kreeg de bal met wat geluk voor haar stick, en schoot de bal in twee instanties langs de Duitse keeper: 1-1.

In de shoot-outserie groeide Maria Verschoor uit tot schlemiel van de ploeg. De aanvaller miste de zesde Amsterdamse poging, waarna Veenendaal haar ploeg niet meer kon redden.

Geen prijs

Vorige week moest Amsterdam ook al een stevige teleurstelling slikken. Den Bosch bleek in de best-of-3 om de landstitel te sterk: 1-4 en 2-3.

Datzelfde Den Bosch maakt nog kans op de dubbel. De Brabanders nemen het in hun halve finale op tegen het Spaanse Club de Campo.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com