Albies en Jansen verliezen MLB All Star Game na verlenging

Albies en Jansen verliezen MLB All Star Game na verlenging
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Curaçaoënaars Ozzie Albies en Kenley Jansen hebben met het team van de National League de 89ste All Star Game van de Major League Baseball verloren van de American League. Na verlenging was de eindstand 8-6.

Albies, die dit seizoen zijn doorbraak in de prestigieuze Noord-Amerikaanse honkbalcompetitie beleeft, kwam wel in actie, maar had geen bepalende rol.

Albies

De slagman van de Atlanta Braves kwam in Washington in de zesde inning in het veld, ging in de zevende inning uit op het eerste honk en werd in de negende inning weer vervangen.

Zijn vervanger Scooter Gennett sloeg daarna prompt een homerun voor de selectie van de National League. Werper Jansen bleef de hele wedstrijd op de reservebank.

Het was in Washington sowieso de wedstrijd van de homeruns. Liefst tien keer werd er in deze All Star Game een homerun geslagen, een record. Het oude record uit 1963 stond op zes homeruns.

Zesde keer op rij

Het was voor de zesde keer op rij dat de American League de All Star Game won. In de lange geschiedenis van de All Star Game heeft de American League nu een keer vaker gewonnen dan de National League: 44-43. De All Star Game kende in 1961 en 2002 geen winnaar.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com