Ajax, AZ en Vitesse openen Europees seizoen in juli

Ajax, AZ en Vitesse openen Europees seizoen in juli
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Met de winst van Vitesse op FC Utrecht in de play-offs zijn de vijf Nederlandse clubs bekend die komend seizoen Europees voetbal spelen. Ajax begint eind juli als eerste aan zijn Europese campagne, gevolgd door AZ en Vitesse.

Ajax start als Nederlandse nummer twee op 24 of 25 juli in de tweede voorronde van de Champions League tegen het Griekse PAOK Saloniki of het Oostenrijkse Sturm Graz (return op 31 juli/1 augustus). Op 19 juni wordt er geloot.

Bij die loting weten ook AZ (derde in de eredivisie) en Vitesse wie hun opponent wordt in de tweede kwalificatieronde van de Europa League op 26 juli en 2 augustus.

Feyenoord en PSV starten in augustus

Feyenoord begint als bekerwinnaar in de derde voorronde van de Europa League op 9 en 16 augustus. Op 23 juli is de loting.

PSV start dankzij de prestaties van Real Madrid en Liverpool niet in de derde, maar laatste kwalificatieronde van de Champions League. De landskampioen speelt op 21 of 22 augustus (28/29 augustus return). Op 6 augustus is de loting en weet PSV wie de tegenstander wordt.

De loting voor de groepsfase van de Champions League en Europa League is op 30 augustus.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com