Advocaat wijzigt niets tegen Zweden, Robben praat nog niet over afscheid

Advocaat wijzigt niets tegen Zweden, Robben praat nog niet over afscheid
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bondscoach Dick Advocaat is niet van plan iets te veranderen aan zijn opstelling in het WK-kwalificatieduel met Zweden. “Bas Dost en Vincent Janssen samen in de spits? Nee, dat gaan we niet doen…”

Meteen na afloop van de wedstrijd tegen Wit-Rusland (3-1) zaterdag hield Advocaat nog hoop op het WK, terwijl aanvoerder Arjen Robben besefte dat het niet genoeg was. “We gebruikten wat andere woorden, maar de strekking was hetzelfde”, aldus Robben.

De 33-jarige aanvoerder van Oranje wilde nog niet spreken over een mogelijk afscheid. “Op dit moment is het niet gepast om daar uitspraken over te doen. Het gaat niet om mij, het gaat om de ploeg en om een mooi resultaat morgen.”

Nederland heeft een overwinning met zeven doelpunten verschil op Zweden nodig om tweede te worden in groep A en daarmee een plaats in de play-offs veilig te stellen.

Op de vraag of Advocaat en Robben nog geloven in een 7-0 overwinning? “Dat wordt moeilijk”, aldus Advocaat. “Het is een voetbalwedstrijd, dus alles is mogelijk. Ik hoop op een mooi duel en het blijft nog steeds een plaatsingswedstrijd. We moeten het goed afsluiten.”

“Als je met de intentie het veld opstapt dat het toch geen zin meer heeft, dan kan je beter niet aan een wedstrijd beginnen”, vervolgde Advocaat. “We moeten in ieder geval strijden voor een goed resultaat. Dat zijn we verplicht aan onszelf, maar ook aan het publiek. Dan zien we na de wedstrijd wel of het genoeg is geweest.”

Robben: “7-0, dat is nogal wat. Ik denk dat het belangrijkste is dat wij ons goed presenteren en een goede uitslag neerzetten. We moeten winnen en dat zal ons doel morgen zijn. Als je in Oranje speelt, speel je met zoveel eer in je donder: dat moet morgen niet veel anders zijn.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com