84-jarige geslaagd voor eindexamen

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Een 84-jarige Nederlandse vrouw die sinds de Tweede Wereldoorlog in de VS woont, is alsnog geslaagd voor haar eindexamen. De lokale krant Cleveland Sun News schrijft dat Trudi Zitner haar middelbare school in de oorlog niet kon afmaken, maar dat ze het studeren na 73 jaar weer oppakte.

In de oorlog woonde Zitner in Maastricht. Haar school lag aan de andere kant van een brug die werd opgeblazen. Daarna is ze nooit meer naar school gegaan.

Zitner trouwde met een Amerikaanse militair en vertrok met hem naar de VS. Ze woont nu in Parma in de staat Ohio.

Ze kwam zelf op het idee om het leren weer op te pakken omdat ze altijd het gevoel had dat ze wat miste, zei Zitner tegen de lokale krant. “Mijn dochter heeft gestudeerd en mijn kleinkinderen ook. En ik had niet eens de middelbare school afgemaakt.”

Nu ze haar diploma heeft gehaald denkt Zitner erover om verder te studeren. Ze heeft al plannen om colleges Frans te gaan volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com