2006: Oranje treft Messi op WK

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Op weg naar het WK voetbal in 2014 in Brazilië duikelt de NOS iedere week een WK-wedstrijd op van Oranje. Dit keer Nederland-Argentinië op het WK van 2006.

Het is een treffen onder het toeziend oog van tribuneklant Diego Maradona en Oranje-bondscoach Marco van Basten, maar de grootste attractie loopt deze 21ste juni toch op het veld. Lionel Messi is nog net 18 jaar, maar laat dit WK al volop zien een wereldster in spe te zijn.

De inzet van deze derde WK-wedstrijd van Oranje is de eerste plek in de ‘poule des doods’. Beide ploegen krijgen kansen genoeg, maar toch blijven doelpunten uit, onder meer omdat de doelmannen bijzonder op dreef zijn.

Door de remise wordt Argentinië poulewinnaar. De Zuid-Amerikanen winnen in de achtste finales op Mexico, maar worden een ronde later uitgeschakeld door Duitsland.

Het Nederlands elftal eindigt op basis van doelsaldo als tweede in de groep en moet het daardoor in de achtste finales opnemen tegen Portugal. Een pure angstgegner voor Oranje, zeker sinds de verliespartij tijdens het EK van twee jaar eerder…

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com